Salchichon Ibérico de Bellota, «Trufado» (trøffel) ca 300 gram

KR 319.00,-

Naturlig modnet/tørket «salami» laget av «Iberico de Bellota»-gris. Begrenset produksjon, laget med sesongens sorte trøffel(Tuber Melanosporum).

Gi dette produktet som en gave

Synes du dette produktet ville passe perfekt for en venn eller en kjær? Du kan kjøpe et gavekort for denne varen!

Gi dette produktet som en gave
Produktnr: cas-1103 Kategori: Stikkord: , , ,

Naturlig modnet/tørket «salami» laget av «Iberico de Bellota»-gris – Kun det magreste svinekjøttet med akkurat den rette mengden av svart pepper. Dette gir utsøkt smak og balanse. Fullt i natur-tarm, et snev av røyk fra eiketre og tørket naturlig i mer enn fire måneder.
Begrenset produksjon, laget med sesongens sorte trøffel(Tuber Melanosporum).

Fakta om pølser laget av Jamon Iberico de Bellota kvalitet fra CasAlba:
EMV Gourmet importerer bare pølseprodukter produsert av Jamón Ibérico de Bellota kvalitet. Dette gir pølsene et tydelig preg av eikenøtter, som harmonerer godt i den veltrente gastronomiske gane. Kun lokale råvarer brukes, hvitløk, paprika etc. Pølsene er grovmalte som gir et mosaikkmønster av kjøtt, flesk og krydder i harmoni.
Hver høst, fra september, går den iberiske grisen fritt i eikeskogene i Extremadura, på grensen til Portugal. Den spiser ca. 8 kg eikenøtter hver dag. Og da selvsagt kun kjernene, for grisen knekker nøttene.
Helsefordeler med kjøtt fra den Iberiske gris:
-Fettet på Iberico grisen består av over 55% Omega-9 som er det samme sunne fettet som i olivenolje. Omega-9 er kjent for å redusere det skadelige LDL kolesterolet og øke mengden av det sunne HDL kolesterolet.
-Iberico gris er en god kilde til proteiner, 100 gram skinker gir over 43 gram protein.<br
-Iberico gris inneholder vitamin B1, B6, B12 og folsyre.
-Den er rik på vitamin E som er en sterk antioksydant.
-Inneholder mineraler som kobber, kalsium, jern, sink, magnesium, fosfor, og sist men ikke minst: selen som gir en god antialdring-effekt.

pa_

PRODUKT: SALCHICHON IBÉRICO BELLOTA TRUFADO-TRØFFEL INNHOLD: Speket pølse av Ibericogris, salt, pepper, sort trøffel, e-252 HOLDBARHET: 12 mnd. se forøvrig merking LAGRET: Minimum 6 mnd OPPBEVARES: Best i romtemp. opp til 20 C, lagres lengre ved 0-4 C vakumert OPPRINNELSE: Villamayor Del Rio, Burgos, Spania IMPORTØR: EMV Gourmet AS, tlf. 45228088 BRUKSOMRÅDE: Tapas, omelett, pintxos etc.