Salchichon Ibérico de Bellota, «Trufado» (trøffel) 300 gram

KR 259.00,-

Naturlig modnet/tørket «salami» laget av «Iberico de Bellota»-gris. Begrenset produksjon, laget med sesongens sorte trøffel(Tuber Melanosporum).

Naturlig modnet/tørket «salami» laget av «Iberico de Bellota»-gris – Kun det magreste svinekjøttet med akkurat den rette mengden av svart pepper. Dette gir utsøkt smak og balanse. Fullt i natur-tarm, et snev av røyk fra eiketre og tørket naturlig i mer enn fire måneder.
Begrenset produksjon, laget med sesongens sorte trøffel(Tuber Melanosporum).

Fakta om pølser laget av Jamon Iberico de Bellota kvalitet fra CasAlba:
EMV Gourmet importerer bare pølseprodukter produsert av Jamón Ibérico de Bellota kvalitet. Dette gir pølsene et tydelig preg av eikenøtter, som harmonerer godt i den veltrente gastronomiske gane. Kun lokale råvarer brukes, hvitløk, paprika etc. Pølsene er grovmalte som gir et mosaikkmønster av kjøtt, flesk og krydder i harmoni.
Hver høst, fra september, går den iberiske grisen fritt i eikeskogene i Extremadura, på grensen til Portugal. Den spiser ca. 8 kg eikenøtter hver dag. Og da selvsagt kun kjernene, for grisen knekker nøttene.
Helsefordeler med kjøtt fra den Iberiske gris:
-Fettet på Iberico grisen består av over 55% Omega-9 som er det samme sunne fettet som i olivenolje. Omega-9 er kjent for å redusere det skadelige LDL kolesterolet og øke mengden av det sunne HDL kolesterolet.
-Iberico gris er en god kilde til proteiner, 100 gram skinker gir over 43 gram protein.

pa_

PRODUKT: SALCHICHON IBÉRICO BELLOTA TRUFADO-TRØFFEL INNHOLD: Speket pølse av Ibericogris, salt, pepper, sort trøffel, e-252 HOLDBARHET: 12 mnd. se forøvrig merking LAGRET: Minimum 6 mnd OPPBEVARES: Best i romtemp. opp til 20 C, lagres lengre ved 0-4 C vakumert OPPRINNELSE: Villamayor Del Rio, Burgos, Spania IMPORTØR: EMV Gourmet AS, tlf. 45228088 BRUKSOMRÅDE: Tapas, omelett, pintxos etc.