Tapas CateringTIL LUNSJ, MØTER ELLER STORE ANLEDNINGER

Våre cateringpakker strekker seg fra rimelige og lette måltider, til de eksklusive og mer omfattende. Du finner noe for enhver anledning, og vi kan i tillegg være behjelpelig med å skreddersy en leveranse til ditt arrangement. 10 eller 800 gjester....det tar vi på strak arm

Lunsj på jobben

249,- pr. pers
Med tilgang til det aller beste av råvarer fra det spanske kjøkken, har vi satt sammen en smakfull lunsj. Alt du trenger, i en eske, klar til å servere. Senk skuldrene og nyt smaken av Spania. Denne er tiltenk bedrifter, men ta gjerne kontakt.
Leveres mandag-fredag 1100-1400
Minimum 10 personer

Tapas Serrano

379,- pr. pers
Her finner du mange av klassikerne basert på den hvite serranogrisen. Full middag og noe for enhver smak!

Tapas Mixto

429,- pr. pers
For deg som ønsker det lille ekstra. Har får du litt fra begge verdener innen spekemat fra Spania. Det beste fra Serrano grisen og noen godbiter fra den eksklusive Iberico de Bellota grisen. Vår bestselger!

Tapas Iberico

499,- pr. pers
En tapasmeny for deg som ønsker å tilby noe helt unikt. Blant annet verdens beste spekeskinke, speket ytrefilet av iberisk «Bellota» gris, speket lår av storfe, unike oster, tunfisk av «Bonito»-kvalitet, grillet Iberisk svinekjøtt for å nevne noe. Alt legges opp på servise av porselen(må returneres)
Et virkelig festbord med råvarer fra aller øverste hylle!

Pintxos

199,- pr. pers
Opprinnelsen til pintxos stammer fra Baskerland, og kjennetegnes ved at de er rik på smak, og ikke større enn at det hele matbiten får plass "i en kvinnes håndfull".
Våre pinxtos serveres gjerne på et lite stykke brød eller på spyd. Disse fungerer perfekt for de som vil vil ha en avveksling fra tradisjonelle kanapeer, eller som servering ved stående buffeter og mottakelser. Vi anbefaler minimum fem pintxos pr person. Minimum 20 personer
Her kan du selv kombinere dine favorittsmaker. Ta gjerne kontakt dersom du trenger noen tips på veien!

Bocadillo

149,- pr. pers
Bocadillo passer fint som et mellommåltid eller lunch. Ta den med på farten eller i sett de fram møtesammenheng.
Våre bocadillos er laget med ferskt rustikt brød fylt med spanke delikatesser. Innhold vil variere med sesong og inspirasjon. Vi beregner tre varianter på hver person.