Tapas CateringTIL LUNSJ, MØTER ELLER STORE ANLEDNINGER
Våre cateringpakker strekker seg fra rimelige og lette måltider, til de eksklusive og mer omfattende. Du finner noe for enhver anledning, og vi kan i tillegg være behjelpelig med å skreddersy en leveranse til ditt arrangement. 10 eller 800 gjester....det tar vi på strak arm
Helgeposen for 2 personer Helgeposen for 4 personer
fra 325,- pr. pers
Kombiner helgeposen for 2 eller 4 personer til en liten catering
Sammenkomster av alle skal der det er mindre enn 10 personer? Bestill helgeposer i den kombinasjonen som passer dere. Rettene som skal varmes fikses enkelt i ovn på 120 grader i 15 minutt
Posene er pakket slik at maten har god kvalitet også på lørdag eller søndag
Sammenkomster av alle skal der det er mindre enn 10 personer? Bestill helgeposer i den kombinasjonen som passer dere. Rettene som skal varmes fikses enkelt i ovn på 120 grader i 15 minutt
Posene er pakket slik at maten har god kvalitet også på lørdag eller søndag
-
1
Jamon Serrano serrano skinke
Gran reserva modnet i 24 mnd -
2
Fuet Iberico de Bellota klassisk spekepølse
-
3
Chorizo klassisk spekepølse med paprika
-
4
Manchego klassikeren
med fikenbrød -
5
Azul de Cueva grottelagret blåmuggost
med marmelade -
6
Aceitunas marinadas olivenmix
-
7
Spansk-inspirert salat
-
8
grillede kyllingvinger
-
9
Albondegas con salsa kjøttboller i tomatsaus
-
10
Datil con panceta dadler med spansk bacon
-
11
Patatas Ovnsbakte småpoteter
-
12
Pan Focaccia
-
13
Kjeks Picos
-
14
Salsa Aioli Aioli
-
15
Salsa Mojo Paprikasaus
Lunch på jobben
249,- pr. pers
Med tilgang til det aller beste av råvarer fra det spanske kjøkken, har vi satt sammen en smakfull lunch. Alt du trenger, i en eske, klar til å servere. Senk skuldrene og nyt smaken av Spania. Denne er tiltenk bedrifter, men ta gjerne kontakt.
Leveres mandag-fredag 1100-1400
Minimum 10 personer
Leveres som buffet...
Eller porsjonspakket om dere ønsker
Leveres mandag-fredag 1100-1400
Minimum 10 personer
Leveres som buffet...
Eller porsjonspakket om dere ønsker
-
1
Jamon Serrano Gran Reserva
Serranoskinke lagret i minimum 24 måneder -
2
Chorizo
Mild og god chorizo i tynne skiver -
3
Manchego-ost
Upasteurisert Manchego-ost av råmelk, lagret minimum 6 mnd. -
4
Tomatsalat
Marinerte tomater med løk, hvitløk, chili og krydder(ih: sulfitt) -
5
Spansk Potetsalat
Saltbakte poteter med dressing -
6
Olivenmix
Marinerte oliven(ih: sulfitt) -
7
Aioli
Hvitløksmajones -
8
Fingerkjeks
Fingerbrød fra Andalucia -
9
Focaccia
Ferskt brød med olivenolje og urter
Tapas Serrano
379,- pr. pers
Her finner du mange av klassikerne basert på den hvite serranogrisen. Full middag og noe for enhver smak!
-
1
Jamon Serrano Gran Reserva
Serranoskinke lagret i minimum 24 mnd. -
2
Chorizo Sarta
Chorizo pølse serranokjøtt, paprika og hvitløk -
3
Manchego
Upasturisert Manchego-ost av råmelk lagret i minimum 6 mnd.(ih: melk) -
4
Scampi
Krydrede scampi med hvitløk(ih: sesamfrø) -
5
Kyllingvinger
Grillede, fyrrige kyllingvinger -
6
Kjøttboller
Spanske kjøttboller i tomatsalsa -
7
Olivenmix
Marinerte manzanilla-, arbequina- og cuquillo-oliven, kapers, hvitløk og chili(ih: sulfitt) -
8
Tomater
Marinerte tomater med guindillas, persille og løk(ih: sulfitt) -
9
Champignon
Syltet champignon med urter og hvitløk(ih: sulfitt) -
10
Poteter
Ovnsbakt potet med løk, chili og hvitløk -
11
Aioli
Spansk hvitløkmajones(ih: egg, sulfitt) -
12
Paprikasaus
Salsa av grillet paprika, tomat, hvitløk og olivenolje -
13
Fingerkjeks
Fingerbrød fra Andalucia(ih: hvetemel) -
14
Focaccia
Ferskt brød med urter(ih: hvetemel)
Tapas Mixto
429,- pr. pers
For deg som ønsker det lille ekstra. Har får du litt fra begge verdener innen spekemat fra Spania. Det beste fra Serrano grisen og noen godbiter fra den eksklusive Iberico de Bellota grisen. Vår bestselger!
-
1
Jamon Serrano Gran Reserva 24 meses
Serranoskinke lagret i minimum 24 mnd. -
2
Chorizo
Chorizo pølse av Serrano med «fyrrig» paprika «La Vera» -
3
Jamon Iberico de Bellota
Iberisk bellota kvalitet lagret i minimum 48 mnd. -
4
Fuet Iberico de Bellota
Katalansk spesialitet; Laget av de beste iberiske griser og pepper -
5
Ostefat
Utvalgte modne oster fra småskala produsenter i Spania(ih: melk) -
6
Kjøttboller
Spanske kjøttboller i tomatsalsa(ih: melk) -
7
Kyllingvinger
Godt krydrede, grillede kyllingvinger -
8
Scampi
Scampi stekes i olivenolje med hvitløk og chili(ih: sesamfrø) -
9
Tunfisksalat
Linefanget tunfisk av Bonito kvalitet blandet med «piquillo», løk, kapers og lime(ih: sulfitt) -
10
Sardiner
Hermetiserte sardiner av beste kvalitet fra det Kantabriske hav -
11
Grønnsaker på spyd
Pincho med syltet agurk, løk, oliven, guindillas og paprika(ih: sulfitt) -
12
Olivenmix
Marinerte manzanilla-, arbequina- og cuquillo-oliven, kapers, hvitløk og chili(ih: sulfitt) -
13
Ovnsbakte Poteter
Ovnsbakt potet med løk, chili og hvitløk -
14
Aioli
Spansk hvitløkmajones(ih: egg, sulfitt) -
15
Mojo-saus
Salsa av grillet paprika, tomat, hvitløk og olivenolje -
16
Fingerkjeks
Fingerbrød fra Andalucia(ih: hvetemel) -
17
Focaccia
Ferskt brød med urter(ih: hvetemel)
Tapas Iberico
549,- pr. pers
En tapasmeny for deg som ønsker å tilby noe helt unikt. Blant annet verdens beste spekeskinke, speket ytrefilet av iberisk «Bellota» gris, speket lår av storfe, unike oster, tunfisk av «Bonito»-kvalitet, grillet Iberisk svinekjøtt for å nevne noe. Alt legges opp på miljøvennlige fat og skåler av pressede palmeblad
Et virkelig festbord med råvarer fra aller øverste hylle!
Et virkelig festbord med råvarer fra aller øverste hylle!
-
1
Jamon Iberico de Bellota
Verdens best skinke! Modnet i minimum 48 mnd. Skinke av iberisk «Bellota» kvalitet lagret i minimum 48 mnd. -
2
Lomo Iberico de Bellota
Speket hel ytrefilet av iberisk gris med pepper -
3
Salchichon Iberico de Bellota
Salami av Iberico de Bellota kvalitet med sort pepper og trøffel! -
4
Fuet Iberico de Bellota
Katalansk spesialitet, laget av de beste iberiske griser og pepper -
5
Cecina de Vacuno
Speket lår av storfé, denne er prisvinnende fra Casalba og smelter i munnen -
6
Dagens ost!
Dagens utvalgte ost med diverse tilbehør som syltetøy og marmelade -
7
Tunfisksalat
Linefanget tunfisk av Bonito kvalitet blandet med «piquillo»,løk, kapers og lime. -
8
Scampi
Scampi stekes i olivenolje med hvitløk og chili -
9
Grillet iberisk svinekjøtt
Grillet kjøtt av iberico de bellota kvalitet. Saftigere kjøtt skal en lete lenge etter(stekes medium) -
10
Chorizo pølse
Stekt chorizopølse med paprika av Bellotakvalitet med kandisert frukt. -
11
Tomatsalat
tomater marinert med olivenolje, sherryeddik, løk, hvitløk og krydder(ih: sulfitt) -
12
Grønnsaker på spyd
Pincho med syltet agurk, løk, oliven, guindillas og paprika -
13
Olivenmix
Marinerte manzanilla-, arbequina- og cuquillo-oliven, blomsterkapers og chili -
14
Poteter
Ovnsbakt potet med løk, chili og hvitløk -
15
Aioli
Spansk hvitløkmajones(ih: egg, sulfitt) -
16
Mojo-saus
Salsa av grillet paprika, tomat, hvitløk og olivenolje -
17
Fingerkjeks
Fingerbrød fra Andalucia(ih: hvetemel) -
18
Focaccia
Ferskt brød med urter(ih: hvetmel)
Pintxos
199,- pr. pers
Opprinnelsen til pintxos stammer fra Baskerland, og kjennetegnes ved at de er rik på smak, og ikke større enn at det hele matbiten får plass "i en kvinnes håndfull".
Våre pinxtos serveres gjerne på et lite stykke brød eller på spyd. Disse fungerer perfekt for de som vil vil ha en avveksling fra tradisjonelle kanapeer, eller som servering ved stående buffeter og mottakelser. Vi anbefaler minimum fem pintxos pr person. Minimum 20 personer
Her kan du selv kombinere dine favorittsmaker. Ta gjerne kontakt dersom du trenger noen tips på veien!
Våre pinxtos serveres gjerne på et lite stykke brød eller på spyd. Disse fungerer perfekt for de som vil vil ha en avveksling fra tradisjonelle kanapeer, eller som servering ved stående buffeter og mottakelser. Vi anbefaler minimum fem pintxos pr person. Minimum 20 personer
Her kan du selv kombinere dine favorittsmaker. Ta gjerne kontakt dersom du trenger noen tips på veien!
-
1
Seta de temporada
Sesongens sopp og basilikum -
2
Esparrágos y piquillo
Grønn asparges og bakt paprika -
3
Judia verde con panceta
Aspargesbønner med spansk bacon -
4
Tomato con queso fresco
Bakt smakstomat med fersk ost(ih: melk) -
5
Cebolla con aioli
Løk i variasjoner med urtemajones(ih: egg) -
6
Jamon Serrano con almendras y frutas
Serranoskinke, mandler og kandisert frukt -
7
Jamon Iberico con queso fresco
Iberisk skinke med ferskost(ih: melk) -
8
Pollo con aioli
Kylling med hvitløkmajones -
9
Huevos y panceta
Eggestand med spansk bacon -
10
Bonito del Norte con aceitunas
Tunfisk og oliven -
11
Sardina picante
Sardiner med peppermajones -
12
Gambas fritas
Grillet scampi med urter og hvitløk(ih: sesamfrø)
Bocadillo
149,- pr. pers
Bocadillo passer fint som et mellommåltid eller lunch. Ta den med på farten eller i sett de fram møtesammenheng.
Våre bocadillos er laget med ferskt rustikt brød fylt med spanke delikatesser. Innhold vil variere med sesong og inspirasjon. Vi beregner tre varianter på hver person.
Våre bocadillos er laget med ferskt rustikt brød fylt med spanke delikatesser. Innhold vil variere med sesong og inspirasjon. Vi beregner tre varianter på hver person.
-
1
Jamon Serrano con queso y almendra
Serranoskinke med moden ost og mandler -
2
Salchica y chistorra con cebolla
Spansk og baskisk stekepølse med bakt løk -
3
Bonito del Norte y piquillo
Linefanget tunfisk med grillet paprika -
4
Salchichon y aceitunas
Spansk salami og oliven -
5
Tortilla y panceta
Omelett med spansk bacon