Fernando de Castilla «La bodega» Reserva -250 ml.- i Gaveeske

KR 259.00,-

91 på lager

Gi dette produktet som en gave

Do you feel this product is perfect for a friend or a loved one? You can buy a gift card for this item!

Gi dette produktet som en gave

Fantastisk Reserva sherryeddik som er laget i Solerasystem, med full sporbarhet og minimum 15 års lagring.»Fernando de Castilla» er en av få Bodegaer i Spania som fortsatt har «ekte» sherryeddik..
Dette produktet benyttes gjerne til sauser, vinaigretter, deressinger eller som smakstilsetning til for eksempel fete stekepølser eller grønnsaker.
Bodegas Rey Fernando de Castilla ligger i det historiske sentrum av Jerez. Her kan man finne de virkelige skattene i denne vinproduksjon regionen. De berømte brandy av Fernando de Castilla er laget ved hjelp av bare destillater av utvalgte hvite viner. Disse er først alderet i nye fat med fransk og amerikansk eik og deretter i lange perioder i fat som tidligere har inneholdt de mest utsøkte sherryer. Bodegas Rey Fernando de Castilla var med på å grunnelgge “D.O. Brandy de Jerez”.
Samlingen av sherryer består av de beste vinene fra området. Alt fra de bleke, lette og elegante Fino´s til unike Antikk sherryer som har vunnet de høyeste nasjonale og internasjonale utmerkelser. Denne serien ville ikke være komplett med ut de ekstremt sjeldne og gamle sherryeddiker som finnes i Bodegaen. Disse er tappet i begrensede mengder for en svært krevende gruppe forbrukere.
Målet med Bodegas Rey Fernando de Castilla har alltid vært å tilby de aller beste produkter fra sherrydistriktet, presentert i en elegant og moderne måte.