Castillo de Canena First day of Harvest Picual 500 ml

KR 389.00,-

Denne oljen blir produsert i meget begrenset opplag, produsert av oliven høstet den første dagen i innhøstingen. Dette er en hyllest til denne første dagen, da gården ser frukten av sitt arbeid.

Tomt på lager

Denne oljen blir produsert i meget begrenset opplag, produsert av oliven høstet den første dagen i innhøstingen. Dette er en hyllest til denne første dagen, da gården ser frukten av sitt arbeid. Med  lang erfaring og svært god kunnskap velges det perfekte tidspunkt og område av olivenlunden å starte innhøstingen på. Med dette utgangspunktet produserer Castillo de Canena olivenjuice av aller beste kvalitet. Olivenene blir fraktet til olivenmøllen innen to timer, det de blir malt, sentrifugert og filtrert gjennom plater av cellulose. Olivenoljen overføres så til tanker, der den tilsettes nitrogen for å unngå oksidering under lagring. Alt foregår uten å tilsettes vann og kjemikaler, og temperaturen holdes under 22 grader celsius gjennom hele prosessen.

Olivenoljen tappes på flasker på bestilling, og tilsettes også her nitrogen for å bevare den intense, rene og ferske smaken av oliven fra Andalucia, Spania.

De «grønne smakene» skiller seg ut over de fruktige de i denne oljen. Den smaker intenst fruktig grønne oliven, urter, olivenblad, tomat og artisjokk. Oppleves som myk i ganen, men med karakter. De grønne notene som en lukter bekreftes, men uten å være «aggressiv». Den er noe bitter og krydret, men ikke for mye og gir asosiasjoner til tistel eller artisjokk. Fløyelsaktig. Veldig strukturert og vedvarende.

pa_

Produsent: Castillo de Canena