Fernando de Castilla «Pedro Ximenes» – 300ml

KR 129.00,-

Dette er en sherryeddik som har en mild, søt smak da den er tilsatt en liten mengde av søt sherry.

80 på lager

Gi dette produktet som en gave

Synes du dette produktet ville passe perfekt for en venn eller en kjær? Du kan kjøpe et gavekort for denne varen!

Gi dette produktet som en gave
Produktnummer: fdc-1002 Kategori:

Dette er en sherryeddik som har en mild, søt smak da den er tilsatt en liten mengde av søt sherry.
Bodegas Rey Fernando de Castilla ligger i det historiske sentrum av Jerez. Her kan man finne de virkelige skattene i denne vinproduksjon regionen. De berømte brandy av Fernando de Castilla er laget ved hjelp av bare destillater av utvalgte hvite viner. Disse er først alderet i nye fat med fransk og amerikansk eik og deretter i lange perioder i fat som tidligere har inneholdt de mest utsøkte sherryer. Bodegas Rey Fernando de Castilla var med på å grunnelgge «DO Brandy de Jerez».
Samlingen av sherryer består av de beste vinene fra området. Alt fra de bleke, lette og elegante Fino´s til unike Antikk sherryer som har vunnet de høyeste nasjonale og internasjonale utmerkelser. Denne serien ville ikke være komplett med ut de ekstremt sjeldne og gamle sherryeddiker som finnes i Bodegaen. Disse er tappet i begrensede mengder for en svært krevende gruppe forbrukere.
Målet med Bodegas Rey Fernando de Castilla har alltid vært å tilby de aller beste produkter fra sherrydistriktet, presentert i en elegant og moderne måte.