Spekemat pakke fra CasAlba

KR 799.00,-

Et Lite utvalg av Pølser og skinke fra CasAlba. En nytelse for den «kresne».

 CasAlba er en småskala familiebedrift som holder til langt nord på den spanske høysletten, der klimaet er ganske likt det norske, med masse frisk og kjørlig luft.      Casalba produserer  ca 20.000 serranoskinker og ca 10.000 iberiske skinker i året.

I industrien produseres det opp mot 1,2 – 2 millioner skinker på hver fabrikk og kan vel knapt kalles mat med historie…

CasAlbas skinker gjennomgår en lang og naturlig modnings- og tørkeprosess. Det brukes omtrent dobbelt så lang tid på modne skinker i CasAlbas bodegaer, enn lengre sør i Spania hvor tørkingen går raskt pga. det varme klimaet. CasAlbas lange modnings-og tørketid gir skinkene det «lille ekstra» med tanke på smak og tekstur. 

CasAlba har som eneste spanske produsent, Coq D`Or, «Gull Hanen» for Europas beste spekematprodusent  i 2008!  «Coq d`Or» utdeles av prestisjetunge, franske Guide Des Gourmand.

Pakken inneholder:

Fuet Iberico de Bellota ca. 280 gr.

Chorizo Sarta «extra» ca. 450 gr.

Salchichon Iberico de Bellota «Trufado» ca. 300 gr.

Jamon Serrano Gran Reserva lagret i minimum 24 mnd. ca. 200 gr.