Salchichon Ibérico de Bellota med pepper ca 300 gram

KR 279.00,-

Saftig og smakfull pløse laget etter samme oppskrift gjennom generasjoner.

Gi dette produktet som en gave

Synes du dette produktet ville passe perfekt for en venn eller en kjær? Du kan kjøpe et gavekort for denne varen!

Gi dette produktet som en gave

Med den beste blandingen av magrert kjøtt og flesk fra gris som har spist eikenøtter, og med riktig mengde av svart pepper, framheves disse delene til en utsøkt og balansert smak.
Pølsene som er laget i naturtarm, får et «snev» av røyk fra bål av eikeved, for så å modnes i mer enn fire måneder med naturlig tørking.

Fakta om pølser laget av Jamon Iberico de Bellota kvalitet fra CasAlba:

EMV Gourmet importerer bare pølseprodukter produsert av Jamón Ibérico de Bellota kvalitet. Dette gir pølsene et tydelig preg av eikenøtter, som harmonerer godt i den veltrente gastronomiske gane.
Kun lokale råvarer, hvitløk, paprika etc. Pølsene er grovmalte som gir et «mosaikk» av kjøtt og flesk i harmoni.

Hver høst, fra september, går den iberiske grisen fritt i eikeskogene i Extremadura, på grensen til Portugal. Den spiser ca. 9 kg eikenøtter hver dag. Og da selvsagt kun kjernene, for grisen knekker nøttene.
Helsefordeler med kjøtt fra den Iberiske gris:
-Fettet på Iberico grisen består av over 55% Omega-9 som er det samme sunne fettet som i olivenolje. Omega-9 er kjent for å redusere det skadelige LDL kolesterolet og øke mengden av det sunne HDL kolesterolet.
-Iberico gris er en god kilde til proteiner, 100 gram skinker gir over 43 gram protein.
-Iberico gris inneholder vitamin B1, B6, B12 og folsyre.
-Den er rik på vitamin E som er en sterk antioksydant.
-Inneholder mineraler som kobber, kalsium, jern, sink, magnesium, fosfor, og sist men ikke minst: selen som gir en god antialdring-effekt.

pa_

PRODUKT: SALCHICHON IBÉRICO BELLOTA M/PEPPER INNHOLD: Speket pølse av Ibericogris, salt, pepper, e-252 HOLDBARHET: 12 mnd. se forøvrig merking LAGRET: Minimum 6 mnd OPPBEVARES: Best i romtemp. opp til 20 C, lagres lengre ved 0-4 C vakumert OPPRINNELSE: Villamayor Del Rio, Burgos, Spania IMPORTØR: EMV Gourmet AS, tlf. 45228088 BRUKSOMRÅDE: Tapas, omelett, pintxos etc.