Sale

Gaveeske Castillo de Canena

KR 1,199.00,-Before KR 1,599.00,-

19 på lager

Gi dette produktet som en gave

Synes du dette produktet ville passe perfekt for en venn eller en kjær? Du kan kjøpe et gavekort for denne varen!

Gi dette produktet som en gave

Gaven til den som har alt. Her får du First Day of Harvest Arbequina og Piqual, samt en flaske av den sjeldne First Early Royal.

“ROYAL” oliven er opprinnelig fra Cazorla-fjellene(Jaén, Spania) hvis dyrking går tilbake hundrevis av år. På grunn av vanskelighetene med å høste den, har denne oliven-varianten lidd en drastisk reduksjon dyrking og den var nær å forsvinne helt. Castillo de Canena har gjenopprettet denne unike varianten på deres gård. Det er ikke mange olivenoljer av “ROYAL” på markedet på grunn av kompleksiteten i innsamling og høsting, og de du evt. kan finne er bare modne, ikke “early harvest” som gir den beste oljen.

SMAKSNOTAT:
Intens fruktighet av grønne oliven og stor kompleksitet med urter og frukt innslag. Først grønt eple, grønn banan og mandler. Så innslag av sitrus. I munnen er den svært delikat og kompleks med de samme smaker som lukt. Veldig lett bitterhet og moderat, delikat og sent pungency . Flott harmoni, medium struktur, smak av mandel, varer lenge.

First Day of Harvest

Den tiende utgaven av “First day of harvest” selges i mer enn 40 land over hele verden.

Hvert år får en spansk kunster, kulturkjendis, vitenskapsmann eller idrettsutøver æren av å designe etiketten på de kirsebærfargede First day of harvest-flaskene. Etiketten til årets utgave er designet i sammarbeid med den anerkjente artisten Rafael for å feire 10 år med First day of Harvest!

Skjem bort deg selv eller noen du er glad i med denne olivenoljen! Oljen kommer i et begrenset antall flasker, så her er det førstemann til mølla!

Pakken inneholder følgende:

1 stk Castillo de Canena First day of Harvest Arbequina 500 ml.
1 stk Castillo de Canena First day of Harvest Picual 500 ml.

1 stk First Early Royal 500 ml.