Sale

Castillo de Canena First day of Harvest Arbequina 500 ml

KR 379.00,-Before KR 449.00,-

Denne oljen blir produsert i meget begrenset opplag, produsert av oliven høstet den første dagen i innhøstingen. Dette er en hyllest til denne første dagen, da gården ser frukten av sitt arbeid.

46 på lager

Gi dette produktet som en gave

Synes du dette produktet ville passe perfekt for en venn eller en kjær? Du kan kjøpe et gavekort for denne varen!

Gi dette produktet som en gave

Denne oljen blir produsert i meget begrenset opplag, produsert av oliven høstet den første dagen i innhøstingen. Dette er en hyllest til denne første dagen, da gården ser frukten av sitt arbeid. Med  lang erfaring og svært god kunnskap velges det perfekte tidspunkt og område av olivenlunden å starte innhøstingen på. Med dette utgangspunktet produserer Castillo de Canena olivenjuice av aller beste kvalitet. Olivenene blir fraktet til olivenmøllen innen to timer, det de blir malt, sentrifugert og filtrert gjennom plater av cellulose. Olivenoljen overføres så til tanker, der den tilsettes nitrogen for å unngå oksidering under lagring. Alt foregår uten å tilsettes vann og kjemikaler, og temperaturen holdes under 22 grader celsius gjennom hele prosessen.

Olivenoljen tappes på flasker på bestilling, og tilsettes også her nitrogen for å bevare den intense, rene og ferske smaken av oliven fra Andalucia, Spania.

Et ren og lys EVOO med intense aromaer av friske oliven og urter. I total harmoni med søte dufter som eple og banan, selv tropiske frukter som ananas og frisk frukt som grønne mandler. Jevn smak i ganen, med bitter, men veldig lett, og merkbar og vedvarende krydret smak, men dog i perfekt balanse. Harmonisk og godt strukturert mandelsmak.