Sale

First day of Harvest – Arbequina og Picual

KR 658.00,-Before KR 749.00,-

14 på lager

Gi dette produktet som en gave

Synes du dette produktet ville passe perfekt for en venn eller en kjær? Du kan kjøpe et gavekort for denne varen!

Gi dette produktet som en gave
Produktnummer: cdc-6002 Kategorier: ,

Årets beste dag!

» First day of Harvest» er Castillo de Canenas  hyllest til magien i den første dagen, når bonden ser frukten av et års arbeid. Når innhøstingen av perfekte, fruktige oliven kan starte. Når engene og gårdene er fulle av folkeliv. Castillo de Canena designer en ny flaske hvert år, med uvurderlig hjelp fra personligheter fra kunst og kultur i Spania.

Picual: Intens grønn farge. Intens fruktig med grønnsaksnoter av grønt gress, grønn frukt og grønnsaker. Stor kompleksitet og personlighet i harmoni.

Intense og komplekse smaker som minner om grønn mandel, grønt gress, bananskall, artisjokk, tomatplante, vinstokker, boller, valnøttskorpe og grønt eple. Bittert og krydret noe mer fremtredende, men godt integrert og veldig balansert. Den har en viss astringens og en behagelig utholdenhet, ettersmak av mynte.

Arbequina: Lysegrønn og lys extra virgin olivenolje. Fruktig smak av grønn oliven som også oppfattes i munnen, med stort mangfold av vegetabilske aromaer, spesielt ferskt gress, grønn mandel, tomatplante, grønn banan, grønt eple og valnøtt.

Oljen fremhever dens struktur og bitterhet i perfekt harmoni med dens søte og friske smaker. Ettersmak av mandel, med et lett snev av pepper. Veldig elegant.