Sale

Gaveeske First Early Royal

KR 439.00,-Before KR 499.00,-

10 på lager

Gi dette produktet som en gave

Synes du dette produktet ville passe perfekt for en venn eller en kjær? Du kan kjøpe et gavekort for denne varen!

Gi dette produktet som en gave
Produktnummer: cdc-6001 Kategorier: , Stikkord: , , , ,

Opphav
“ROYAL” oliven er opprinnelig fra Cazorla-fjellene(Jaén, Spania) hvis dyrking går tilbake hundrevis av år. På grunn av vanskelighetene med å høste den, har denne oliven-varianten lidd en drastisk reduksjon dyrking og den var nær å forsvinne helt. Castillo de Canena har gjenopprettet denne unike varianten på deres gård. Det er ikke mange olivenoljer av “ROYAL” på markedet på grunn av kompleksiteten i innsamling og høsting, og de du evt. kan finne er bare modne, ikke “early harvest” som gir den beste oljen.

“XXIS Century Oils” (Aceites del Siglo XXI, på spansk) er en linje som ønsker å bringe nye funksjoner og nye konsepter til en kategori av produkter med over 3000 års historie. Det gir en sensorisk opplevelse for ganen, muligheten til å smake og nyte innovative olivenoljer som vil overraske deg med sin egenart og særpreg, samt deres samsvar med den ytterste kvalitet.

FIRST – “EARLY ROYAL” er det første olje av denne samlingen, det er derfor det kalles “FIRST”. Det presenteres for første gang en “EVOO”(extra virgin olive oil) av “ROYAL”, en extra virgin olivenolje fra begynnelsen av innhøstingen, en “EARLY ROYAL.

SMAKSNOTAT:
Intens fruktighet av grønne oliven og stor kompleksitet med urter og frukt innslag. Først grønt eple, grønn banan og mandler. Så innslag av sitrus. I munnen er den svært delikat og kompleks med de samme smaker som lukt. Veldig lett bitterhet og moderat, delikat og sent pungency . Flott harmoni, medium struktur, smak av mandel, varer lenge.

Eksklusiv gaveeske med 1 stk First Early Royal 500 ml.