Alle pølseprodukter av Casalbakvalitet er kun laget av kjøtt og flesk fra den iberiske grisen. Dette gjør at pølsene får ett tydelig preg av eikenøtter, som harmonerer godt i den veltrente gastronomiske ganen.
Som ingredienser i pølsene brukes utelukkende lokale råvarer som hvitløk, paprika, pepper etc, og fremstillingen av pølsene er grovmalt. Dette gjør at pølsene får et pent mosaikkmønster av kjøtt og flesk i fin harmoni.
Serveringstips: kuttes i skiver på ca 5mm. Stekes på god varme. Ved slutten av stekingen tilsettes svisker, rosiner, druer eller annen søt, tørket frukt. Ha gjerne også i litt sherryeddik fra Fernando de Castilla.
Chorizo Ibérico de Bellota, Fresco – Stekechorizo av iberisk svin -ca. 400 gr
KR 229.00,-
Stekechorizo av aller beste kvalitet! Denner er av Iberico de bellota-gris med masse smak.