Spekepølse, typisk og veldig tradisjonelt produkt laget med paprika, hvitløk og blod.
Naturlig modnet/tørket “Morxclla” laget av “Iberico de Bellota”-gris – Kun det magreste svinekjøttet med akkurat den rette mengden krydder. Dette gir utsøkt smak og balanse. Fyllt i natur-tarm, et snev av røyk fra eiketre og tørket naturlig i mer enn fire måneder.
Fakta om pølser laget av Jamon Iberico de Bellota kvalitet fra CasAlba:
EMV Gourmet importerer i hovedsak pølseprodukter produsert av Jamón Ibérico de Bellota kvalitet. Dette gir pølsene et tydelig preg av eikenøtter, som harmonerer godt i den veltrente gastronomiske gane.
Kun lokale råvarer, hvitløk, paprika etc. Pølsene er grovmalte som gir et mosaikkmønster av kjøtt og flesk i harmoni.
Hver høst, fra september, går den iberiske grisen fritt i eikeskogene i Extremadura, på grensen til Portugal. Den spiser ca. 8 kg eikenøtter hver dag. Og da selvsagt kun kjernene, for grisen knekker nøttene.