Spekemat

Casalba

“Place of pilgrimage, men of the fields, Castillian land and my home, Casalba! Home to the history of my parents, my children and my people. Years of silence in my Bodega waiting for our hams and sausages to age in the winds of the Burgos mountains, lost in time. And flavour without miracles… My flavour, my life. The flavour of Casalba!”

Julio Castro Alba

Tradisjon, kvalitet, filosofi og livet oppsummert av innehaveren selv…Vår venn, Julio!

Viser 1–10 av 15 resultater

  • Jamón Serrano Gran Reserva, hel skinke med ben 9 kg +

    4,990.00 kr
    Kjøp
  • Jamón Ibérico de Bellota – hel skinke med bein ca 9 kg

    8,990.00 kr
    Les mer
  • Fuet Iberico de Bellota- Tynn spekepølse- ca.250gr.

    169.00 kr
    Kjøp
  • Chorizo Sarta Extra – tynn spekepølse med paprika, ca 450 gr

    289.00 kr
    Les mer
  • Cecina – Jamón de Buey – Skinke av speket storfelår, skivet 100 gram

    119.00 kr

    Cecina er laget av storfelår. Saltet, røkt og luft-tørket i Villamayor Del Rio, Burgos, nordøstlige Spania. Modnet i minimum 36 måneder.

    Kjøp
  • Jamon Serrano Gran Reserva – 100gr

    89.00 kr

    Casalba`s beste Serranoskinke!
    Modnet i 24 mnd. for den beste opplevelsen med så lite salt som mulig i spekeprosessen.

    Les mer
  • Jamón Ibérico de Bellota – skåret iberisk skinke av Bellota-kvalitet, 100 gr

    199.00 kr

    Verdens kanskje beste skinke. Skinken er modnet i minimum 48 måneder. En ren nytelse. Må oppleves.

    Les mer
  • Chorizo Iberico de Bellota Cular 300 gram

    199.00 kr

    Karakteristisk krydrede, og magre stykker av “Iberico de Bellota” gris.
    Et fytverkeri i munnen!

    Kjøp
  • Lomo Ibérico de Bellota – 200 gram

    239.00 kr

    Dette er virkelig en smaksopplevelse for den kresne gane. Bør, i likhet med skinkene romtempereres før servering.

    Kjøp
  • Salchichon Ibérico de Bellota med pepper 300 gram

    199.00 kr

    Saftig og smakfull pløse laget etter samme oppskrift gjennom generasjoner.

    Kjøp