Ris

Bomba er en gammel risstamme som vokser svært langsomt. Bombarisen dyrkes i friskt fjellvann rundt byen Calasparra i Murcia, og for å sikre god og riktig vanntilførsel, benyttes det akvedukter som ble bygget av romerne. Resultatet blir en ris som er usedvanlig dehydrert, rett og slett fordi at risen vokser sakte. Dette er nettopp dette som gjør det mulig for Bombarisen å absorbere 30% mer væske enn vanlig ris.

Viser alle 6 resultater

  • Bomba-ris “Rey de Arroches” ekte paellaris, 500 gr.

    59.00 kr

    Denne ristypen absorberer 4 ganger sin egen vekt i væske, og er den “ekte” paellarisen som ikke koker i stykker, men holder sin opprinnelige “form” svært lenge.

    Les mer
  • paella

    Bomba “Rey de Arroces” – ekte paellaris!, 5000 gr

    449.00 kr

    Denne ristypen absorberer 4 ganger sin egen vekt i væske, og er den “ekte” paellarisen som ikke koker i stykker, men holder sin opprinnelige “form” svært lenge.

    Les mer
  • paellamix especias -60gr.

    39.00 kr

    Paellakrydder.

    Kjøp
  • Bomba “Rey de Arroces” – ekte paellaris, 1000 gr

    99.00 kr

    Denne ristypen absorberer 4 ganger sin egen vekt i væske, og er den “ekte” paellarisen som ikke koker i stykker, men holder sin opprinnelige “form” svært lenge.

    Les mer
  • Azafrán San Román Verdú – ekte spansk safran, 0,1 gr

    29.00 kr

    Safran hører virkelig hjemme i en god paella, eller som smakstilsetning i sauser og supper.

    Les mer
  • Ñoras Picante – sterk tørket paprikafrukt, 80 gr

    59.00 kr

    Nooras er mye brukt i spansk gastronomi , og det kan finnes i et stort antall tradisjonelle oppskrifter som gir rettene med farge, smak og aroma.

    Les mer