Kjøtt av Iberico de Bellota-kvalitet

Jamón Ibérico de Bellota. Bellota betyr eikenøtt på spansk. Den iberiske grisen har de siste 90 dagene av sitt liv levd av eikenøtter, gress og frittvoksende urter. Kombinasjonen av nøtter og urter som næring, sammen med mosjonen den får de store skogene, skaper et perfekt marmorert kjøtt. En optimal tekstur, og en helt egenartet smak.

Viser alle 5 resultater

  • Pattegris fra Segovia

    1,499.00 kr

    Lechón eller Cochinillo – kjært barn har mange navn. Grillet pattegris er en typisk spansk spesialitet som passer til mange anledninger og er typisk festmat i Spania.

    Kjøp
  • Secreto Iberico de Bellota – ca 800gr.

    449.00 kr

    Slakterens lille “hemmelighet”. Ett ekstremt smakfult stykke kjøtt. I Spania brukes secreto som grillkjøtt. Tynne skiver rett på grillen og kun med salt/pepper.

    Kjøp
  • Presa Iberico de Bellota – ca 500 gram

    299.00 kr

    En tykk biff fra skulderen, ulikt alt annet. Det er tykt og saftig , men slankere enn «pluma» og «secreto»

    Les mer
  • Pluma Iberico de Bellota – ca 800gr.

    449.00 kr

    Ett mørt stykke kjøtt med en nydelig smak av eikenøtter og ville urter.

    Kjøp
  • Chorizo Ibérico de Bellota, Fresco – Stekechorizo av iberisk svin -ca. 400 gr

    199.00 kr

    Stekechorizo av aller beste kvalitet! Denner er av Iberico de bellota-gris med masse smak.

    Kjøp