Helgeposen fra det spanske kjøkken

Pakning

Vi leverer der du jobber – eller du kan hente selv. Vår helgepose fylles hver uke med rikelige mengder spanske delikatesser. Felles for alle posene er at alt er så klart som det kan bli. Bare senk skuldrene, og nyt!

Vi dekker størsteparten av bedriftene i og rundt Trondheim sentrum. Sjekk om vi leverer der DU jobber. Gjør vi ikke det, kan du hente hos oss i Kobbes gate 10 på Nyhavna mellom klokken 12.00 og 1600 på fredag. Velg postnummer eller “Jeg ønsker å hente selv” i feltet under. Helgepose for 2 koster 449,- og Helgepose for 4 koster 699,- 

NB! Jobb-adresse må fylles ut 

Vi kan desverre ikke levere helgeposen på privatadresser pr. dags dato.

Velg ditt postnummer

Ukens helgepose

Denne uken har vi fylt posen med vellagret Serranoskinke, smakfull Morcilla og Fuet av Iberico de Bellota kvalitet, moden Manchego og Idiazabal med daddelbrød og kvedemarmelade, tomatsalat, marinerte oliven, bakte poteter, picos, ferskt brød og aioli.

Vel bekomme!

Til kassen

Slik fungerer det

Bestill innen kl. 24:00 på torsdag for levering inneværende uke. Ukens innhold finner du over.

Få spanske delikatesser levert på jobb innen kl. 15:00 på fredag. Evt. hente selv på vårt hentepunkt før kl. 16:00.

Legg maten på fatet, sett dere til bords, og senk skuldrene. Vel bekomme!

Casalba

Jamón Ibérico de Bellota. Bellota betyr eikenøtt på spansk. Den iberiske grisen, som denne skinken stammer fra, har de siste 90 dagene av sitt liv levd av eikenøtter, gress og frittvoksende urter. Kombinasjonen av nøtter og urter som næring, og minimum 48 måneders lagringstid skaper et perfekt marmorert kjøtt. En optimal tekstur, og en helt egenartet smak.

Les hele saken

La Prudenciana

Artequeso-ostene produseres på familiegården til Alvarez Valera-familien, La Prudenciana i Tembleque, Toledo. I hjertet av La Mancha-regionen og kun 100 km utenfor storbyen Madrid.

Les hele saken

Castillo De Canena

I tettstedet Jaen i Andalucia finner vi olivenplantasjen til familien Vañó. Familiens tradisjoner for produksjon av olivenolje stammer helt tilbake til slutten av 1700-tallet., Produksjonen av Castillo de Canena «First day of harvest» starter kun timer etter at oliven er plukket på årets første innhøstingsdag.

Les hele saken