Olivenolje fra Castillo de Canena-i gaveeske!

KR 559.00,-

Endelig er den her! For tiende år på rad har Castillo de Canena produsert sin anerkjente “First day of harvest”-olivenolje. Olivenoljen lages den første dagen med innhøsting, når olivenene er perfekt modne. I motsetning til de fleste andre produsenter, som blander flere typer oliven i en og samme olje, er oljen fra Castillo de Canena produsert av bare én type oliven på hver flaske.

Resultatet er olivenolje med en smak, aroma, duft og kvalitet i en klasse for seg! Der oljen av Arbequinaolivener er svakt grønn med en smakspalett som hovedsakelig utgjøres av frukt og grønnsaker, er oljen fra Picualolivenene sterkt grønn med smak av ville urter, mandler, artisjokk og eple.

Den tiende utgaven av “First day of harvest» selges i mer enn 40 land over hele verden.
Unikt design
Hvert år får en spansk kunster, kulturkjendis, vitenskapsmann eller idrettsutøver æren av å designe etiketten på de kirsebærfargede First day of harvest-flaskene. Etiketten til årets utgave er designet i sammarbeid med filmregisøren Álex de la Iglesia.

Skjem bort deg selv eller noen du er glad i med denne olivenoljen! Oljen kommer i et begrenset antall flasker, så her er det førstemann til mølla!

Pakken inneholder følgende:

1 stk Castillo de Canena First day of Harvest Arbequina 500 ml.
1 stk Castillo de Canena First day of Harvest Picual 500 ml.