Fernando de Castilla «Reserva» sherryeddik -300ml.

KR 129.00,-

91 på lager

Gi dette produktet som en gave

Do you feel this product is perfect for a friend or a loved one? You can buy a gift card for this item!

Gi dette produktet som en gave

Dette er en sherryeddik som har tilbrakt mange år på eikefat som tidligere brukt for Olorososherry og har utviklet en kompleks aroma som sender tankene til den fineste sherry og med en fyldig smak . Perfekt for salater og til matlaging gourmetretter.
Bodegas Rey Fernando de Castilla ligger i det historiske sentrum av Jerez. Her kan man finne de virkelige skattene i denne vinproduksjon regionen. De berømte brandy av Fernando de Castilla er laget ved hjelp av bare destillater av utvalgte hvite viner. Disse er først alderet i nye fat med fransk og amerikansk eik og deretter i lange perioder i fat som tidligere har inneholdt de mest utsøkte sherryer. Bodegas Rey Fernando de Castilla var med på å grunnelgge «DO Brandy de Jerez».
Samlingen av sherryer består av de beste vinene fra området. Alt fra de bleke, lette og elegante Fino´s til unike Antikk sherryer som har vunnet de høyeste nasjonale og internasjonale utmerkelser. Denne serien ville ikke være komplett med ut de ekstremt sjeldne og gamle sherryeddiker som finnes i Bodegaen. Disse er tappet i begrensede mengder for en svært krevende gruppe forbrukere.
Målet med Bodegas Rey Fernando de Castilla har alltid vært å tilby de aller beste produkter fra sherrydistriktet, presentert i en elegant og moderne måte.