Arbequina & co

KR 399.00,-

Arbequina & Co er en ny gastronomisk opplevelse som kommer fra Castillo de Canena. En eksplosjon av fire smaker hvor Arbequina EVOO av høyeste kvalitet er blandet med noen dråper av tre forskjellige naturlige eteriske oljer, for å passe perfekt sammen.

Produktark TEST

Tomt på lager

EXTRA VIRGIN OLJER LAGET MED ARBEQUINA OLIVEN (99,5%) OG BERIKET MED NATURLIGE ETERISKE OLJER AV FRUKT, BLOMSTER OG URTER.

Castillo de Canena presenterer «Arbequina & Co», en unik samling av oljer spesielt utviklet for cocktails og for å styrke oster, desserter og andre retter.

Arbequina & Co er en ny gastronomisk opplevelse som kommer fra Castillo de Canena. 

  •  100% naturlige eteriske oljer og naturlige aromaer i fire forskjellige kombinasjoner – bitter appelsin, timian og appelsinblomst; sitron, fennikel og mynte; kardemomme, mandarin og eple; og kanel, valnøtt og bergamot – tilsatt den høyeste kvaliteten av extra virgin arbequina olivenolje.
  • Den forsiktige behandling av oljer tillater dem å opprettholde hele essensen av extra virgin olivenolje og for å unngå endring av deres egenskaper eller smak.

Ved hjelp av 100% naturlige ingredienser , Arbequina & Co. omfatter fire flasker med extra virgin Arbequina olivenolje, hver og en med en spesiell blanding av eteriske oljer og naturlige aromaer:

  1. Bitter appelsin, timian og appelsinblomst. Ideell for å blande drinker som Bloody Mary eller Manhattan, for servering med Cheddar eller Brie ost, til baking av sitron- eller frukt terter, eller til grillede grønnsaker og stekte poteter, mm.
  2. Sitron, fennikel og mynte. Perfekt i cocktails som Margharita eller Daiquiri, til Mozzarella eller Emmentaler oster, i grønnskas puréer eller tapenader, og til ceviche eller rå østers, mm.
  3. Kardemomme, mandarin og eple. Ideell for å lage Dry Martini eller Gin, sammen blå ost eller Edam, til ris retter eller majones, og som på grillet kylling eller svinestek, mm.
  4. Kanel, valnøtt og bergamot. Perfekt for å lage Ice Tea eller Piña Colada, til Manchego eller friske hvite oster, i kaker eller sjokolade kaker, og som smakstilsetning i fruktsalater, mm. 

På en overraskende og harmonisk måte «smelter» disse nye oljene sammen smaker av grønne oliven, artisjokk, mandel og friskt gress, karakteristisk for extra virgin arbequina olivenolje, med de naturlige aromaer av frukt, blomster og urter.

Denne nye samlingen oppstår fra en pågående jakten på nye opplevelser som omfavner extra virgin olivenolje. Til denne anledningen, har vi innarbeidet 100% naturlige produkter som bitter appelsin, appelsinblomst, fennikel, mynte, kanel og kardemomme, blant andre. En fantastisk blanding av smaker og naturlige aromaer som parfymerer verdens beste olivenolje, og skaper en overraskende kombinasjon av smaker og en enestående kulinarisk opplevelse.

Castillo de Canena produserer denne samlingen av oljer gjennom fusjon, ved hjelp av en grundig prosess som beskytter essensen og kvaliteten på extra virgin olivenolje, samt at man unngår tap av oljens egenskaper eller smak.

Hver og en av oljene i denne kolleksjonen er nummerert fra 1 til 4, og inkluderer en liten bok med oppskriftsforslag. Flaskene er presentert i en sølv boks som omfatter de fire 100ml glassflaskene.