Sale

Arbequina & co

KR 199.00,-Before KR 399.00,-

Arbequina & Co er en ny gastronomisk opplevelse som kommer fra Castillo de Canena. En eksplosjon av fire smaker hvor Arbequina EVOO av høyeste kvalitet er blandet med noen dråper av tre forskjellige naturlige eteriske oljer, for å passe perfekt sammen.

Produktark TEST

59 på lager

EXTRA VIRGIN OLJER LAGET MED ARBEQUINA OLIVEN (99,5%) OG BERIKET MED NATURLIGE ETERISKE OLJER AV FRUKT, BLOMSTER OG URTER.

Castillo de Canena presenterer «Arbequina & Co», en unik samling av oljer spesielt utviklet for cocktails og for å styrke oster, desserter og andre retter.

Arbequina & Co er en ny gastronomisk opplevelse som kommer fra Castillo de Canena. 

  •  100% naturlige eteriske oljer og naturlige aromaer i fire forskjellige kombinasjoner – bitter appelsin, timian og appelsinblomst; sitron, fennikel og mynte; kardemomme, mandarin og eple; og kanel, valnøtt og bergamot – tilsatt den høyeste kvaliteten av extra virgin arbequina olivenolje.
  • Den forsiktige behandling av oljer tillater dem å opprettholde hele essensen av extra virgin olivenolje og for å unngå endring av deres egenskaper eller smak.

Ved hjelp av 100% naturlige ingredienser , Arbequina & Co. omfatter fire flasker med extra virgin Arbequina olivenolje, hver og en med en spesiell blanding av eteriske oljer og naturlige aromaer:

  1. Bitter appelsin, timian og appelsinblomst. Ideell for å blande drinker som Bloody Mary eller Manhattan, for servering med Cheddar eller Brie ost, til baking av sitron- eller frukt terter, eller til grillede grønnsaker og stekte poteter, mm.
  2. Sitron, fennikel og mynte. Perfekt i cocktails som Margharita eller Daiquiri, til Mozzarella eller Emmentaler oster, i grønnskas puréer eller tapenader, og til ceviche eller rå østers, mm.
  3. Kardemomme, mandarin og eple. Ideell for å lage Dry Martini eller Gin, sammen blå ost eller Edam, til ris retter eller majones, og som på grillet kylling eller svinestek, mm.
  4. Kanel, valnøtt og bergamot. Perfekt for å lage Ice Tea eller Piña Colada, til Manchego eller friske hvite oster, i kaker eller sjokolade kaker, og som smakstilsetning i fruktsalater, mm. 

På en overraskende og harmonisk måte «smelter» disse nye oljene sammen smaker av grønne oliven, artisjokk, mandel og friskt gress, karakteristisk for extra virgin arbequina olivenolje, med de naturlige aromaer av frukt, blomster og urter.

Denne nye samlingen oppstår fra en pågående jakten på nye opplevelser som omfavner extra virgin olivenolje. Til denne anledningen, har vi innarbeidet 100% naturlige produkter som bitter appelsin, appelsinblomst, fennikel, mynte, kanel og kardemomme, blant andre. En fantastisk blanding av smaker og naturlige aromaer som parfymerer verdens beste olivenolje, og skaper en overraskende kombinasjon av smaker og en enestående kulinarisk opplevelse.

Castillo de Canena produserer denne samlingen av oljer gjennom fusjon, ved hjelp av en grundig prosess som beskytter essensen og kvaliteten på extra virgin olivenolje, samt at man unngår tap av oljens egenskaper eller smak.

Hver og en av oljene i denne kolleksjonen er nummerert fra 1 til 4, og inkluderer en liten bok med oppskriftsforslag. Flaskene er presentert i en sølv boks som omfatter de fire 100ml glassflaskene.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.